24/7/10

Εκλεισε το Troktiko , τελος στο όνειρο;

Με μία λιτή ανακοίνωση το blog, που έδωσε λόγο και δύναμη στην άποψη του απλού πολίτη, κάνοντας πραγματικότητα αυτή την ίδια την ένοια της δημοκρατίας, ανέστειλε την λειτουργία του . Μια κίνιση που δεν μπορει να μας κάνει να νοιώσουμε τιποτε άλλο εκτός από αισθήματα οργής και αγανάκτησης και όλοι εμείς τα πιστά τρωκτικά να φωνάξουμε για άλλη μια φορά "Οχι δεν μπορεί να είναι αλήθεια μας κλείνουν το στόμα τα αυτιά και τα μάτια". Ποιός το κάνει αύτο; Γιατί το αφήσαμε να συμβεί;

Προσπαθώ να έρθω στη θέση των ανθρώπων που ήταν πίσω απο αυτό το blog και να αισθανθώ την ψυχολογική πίεση που έχουν υποστεί το τελευταίο διάστημα. Στην αρχή προσπάθησαν να τους διαβάλουν, δεν τα κατάφεραν μέτα τους έκαναν μήνυση, κανένα όφελος, αντίθετα έδωσαν στο Troktiko μεγαλύτερη δύναμη την υπέρτατη δύναμη που μονο ο λαός μπορει να δώσει. Είναι η δύναμη του οράματος για Ελευθερία και Πραγματική Δημοκρατία. Το όραμα για το οποίο ανώνυμοι και επώνυμοι ήρωες εδωσαν δίνουν και θα δώσουν την ζωή τους.
Στο τέλος σκότωσαν τον εμνευστη του οράματος που ακούει στο όνομα troktiko.

Ο Σωκράτης Γκιόλιας δεν λυγισε δεν έσκηψε το κεφάλι και μαζί του ούτε και εμεις οι πιστοι αναγνώστες του troktikou. Το τι επιφυλάσει η μοίρα για τους περισσότερους ήρωες στην Ελλάδα από την εποχη των αρχαίων προγόνων μας γνωστο, Τραγωδία. Η δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια δεν ήταν μια τυφλη τρομοκρατική ενέργεια. Ηταν μια οργανωμένη άνανδρη εκτέλεση. Καταδηκάστηκε σε θάνατο από κάποιους που κινούνται στις σκιές και το σκοτάδι με οδήγο την διαπλοκή, την αδιαφάνεια και το προσωπικό κέρδος. Κέρδισαν μια μάχη αλλά ο πόλεμος μόλις άρχισε και θα μας βρούν απέναντι τους. ολοι εμείς τα πιστά Troktika και υποστιριχτές του οράματος του Σωκράτη πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που έκανε τόσο έξαλους τους βρώμικους εκτελεστές του.

Πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε λόγο και να τους ξεμπροστιζουμε σε κάθε ευκαιρία.
Φτιάξτε blog και οργανωθήτε με οδηγό το όραμα του Σωκράτη. Μαζί μπορούμε

Αντίο Σωκράτη στο επανειδείν troktika.