23/7/10

Τι θα πρέπει να λέει ο νόμος πέρι ανωνυμίας

Αν θέλουν να βελτιώσουν την οικονομία την δημοσιογραφία και την πολιτική με νόμο ανωνυμίας τότε να άρουν την ανωνυμία των offshore. Εχουμε γεμίσει... με βουλευτές κρυφοεπιχιρηματίες (Αντισυνταγματικό) και οι τύποι μιλάνε για την ανωνυμία στα blog. Ρε σε λίγο δεν θα μπορειτε να περπατάτε στεγνοι στο δρόμο απο το φτύσημο που θα σας ρίχνουν.

Σε αντίθετη περίπτωση η εκτέλεση του Σωκράτη αν συνδιαστει με νόμο που να επιβάλει την επώνυμη και μονο επώνυμη, ανάρτιση σε μπλογκ,

τότε έχει ένα και μοναδικό σκοπό, την τρομοκρατική κατάλυση του συνταγματικού δικαιώματος της εκφοράς γνώμης-λόγου και αναπέμπει σε άλλες περιόδους. Τότε που οι άνωνυμοι πολίτες τρομαγμένοι από τα παρακρατικά τσιράκια της Χούντας (Επανάσταση κατ' αυτούς) δεν τόλμαγαν να εκφέρουν Πολιτικό λόγο.

Η σέχτα "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ" (Τυχαίο; Δεν νομίζω), των (Σ)τρατευμένων (Ε)ντολοδόχων (Χ)ωρίς (ΤΑ)υτότητα έχει ακριβώς τον ίδιο ρόλο.

Αργήσαμε να το καταλάβουμε. φταιμε; ΟΧΙ
Μας είχαν αποκοιμήσει με ψέματα και υποσχέσεις περί δημοκρατίας Και ξαφνικά τους χάλασε την σούπα η διακινηση σώστης ενημέρωσης χωρίς σπέκουλες και λογοκρισία. Αυτό ήταν έγιναν έξαλοι δεν το ανέχονται. ένας ανώνυμος ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ και λέει την αλήθεια ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και μας έδειξαν την πραγματική τους ταυτότητα. Δεν εισαστε επαναστατες ρε αλήτες, είσαστε ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Δεν πιστεύουμε πια στην Ελλάδα που μας δείχνουν οι επώνυμοι αυτοαποκαλούμενοι δημοσιογράφοι μεσα απο τα γκάλοπ. Στην Ελλαδα που τοσα χρόνια προσπαθούσαν να κοιμήσουν και τώρα οι ίδοι αυτοι άνθρωποι την κατηγορούν οτι κοιμάται.

Θα παλέψουμε για την Ελλάδα της Ελεύθερης Πολιτικής Εκφρασης
Και η Ελλάδα που όσο και να προσπαθούν να απαξιώσουν, θα τους ξαφνιάσει για άλλη μια φορά.

Ελευθερία ή Θάνατος"